img

Fansubu-ul nostru încearcă să vă aducă anime și manga de caliate. Ne străduim ca toate serile de care ne apucă să fie cât mai repede realizare la o calitate mare.

Totuși avem nevoie și de oamenii ca să putem face acest lucru. Toți cei de aici traducem din simplă plăcere pentru voi.

După cum ați observat site-ul nostru are domeniu de la ucoz, deci nu o să vedeți reclame aici.

Lăsând la o parte toate astea, dacă te pircepi la engleză sau japoneză și vrei să ne ajuți cu proiectele noatre trimite un mail la borken.mind@yahoo.com cu numele vostru și postul pe care doriți să-l ocupați.

De asemenea puteți lăsa și în secțiunea de comentarii.

Posturile pe care le puteți ocupa sunt următoarele(puteți avea și mai multe posturi):

 

*Traducător: Îți trebuie cunoștințe cât de cât de limba engleză sau japoneză(chiar și mai bine) și să ai un vocabular cât de vast.

*Verificator: Trebuie să traduci greșelile gramatice pe care le-a făcut traducătorul, suntem oameni așa că toți greșim, unii mai mult alții mai puțin.

*Typesetter: Aici e puțin mai dificil pentru cine e începător. Trebuie să faci timpii atunci când personajul vorbește. Dar oricum se învață ușor.

*Encoder: Asta presupune să ai un pc cât mai bun. Restul te vom învăța noi.

*Uploader: Îți trebuie o viteză cât mai mare la internet. Tu va trebui să încarci pe site-urile de torrente seriile complete.

 

Tot ce ai nevoie te vom învăța noi, așa că dacă ai o dorință arzătoare de tradus și să-i faci și pe alții să se bucure nu ezita să intrii în echipa noastră.

 

by Necros